Addupp logo - free your data
Over Addupp

Complexiteit simpel maken, dat is onze passie

Addupp is in 2023 opgericht door Milo Schoonheijm vanuit de ambitie om complexe zakelijke uitdagingen eenvoudig weer te geven voor zowel het midden-en klein bedrijf als multinationals.

Sinds de oprichting heeft Addupp diverse projecten afgerond op onder andere het gebied van management informatie, financiering, risico management en diverse andere zakelijke uitdagingen.

Addupp opereert vanuit Arnhem maar bedient heel Nederland, al dan niet vanaf afstand. Daarnaast werkt Addupp samen met diverse zelfstandigen op het gebied van IT, Tax, Financiering, etc. om ook grote(re) zakelijke problemen effectief aan te kunnen pakken.

Hoe Addupp werkt

Wij helpen ondernemers met financiële uitdagingen. Hoe complexer, hoe beter. Met onze ervaring, hands-on mentaliteit en inhoudelijke kennis voegen we direct vanaf het eerste moment waarde toe. Gegarandeerd!

Onze Rapid Reviews zijn dusdanig georganiseerd dat we deze kunnen afronden binnen een dagdeel. Snel, gestructureerd en direct waarde toevoegend. We volgen hier een standaard format waarvan we uit ervaring weten dat deze methode effectief is. Kijk hiervoor bij de Rapid Reviews. Een Rapid Review is een ideale kans voor iedere onderneming om nader kennis te maken met Addupp

Voor grote(re) uitdagingen werkt Addupp in trajectvorm, waarbij we samen met de onderneming bepalen welke oplossing en structuur het beste past. Dit kan een langere samenwerking zijn, op part-time basis bijvoorbeeld of via één van onze abonnementsvormen. Kijk hiervoor bij de trajecten.

Waar Addupp goed in is

Addupp werkt alleen aan projecten en opdrachten waarin we in staat worden gesteld uit te blinken. We willen maximale waarde toevoegen voor onze opdrachtgevers. Wij doet dit door alleen projecten op te pakken die ons in staat stellen te excelleren.
Dat doen wij bijvoorbeeld dankzij onze:

Hands-on mentaliteit

We doen het werk zelf en zijn direct effectief. Van een “helikopter view” tot het boeken van journaalposten, Addupp staat er direct.

Ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring weet Addupp wat het is om complexe beslissingen onder hoge tijdsdruk te moeten nemen.

Kennis & Kunde

We weten hoe waardevol de juiste informatie is en hoe belangrijk het is om nutteloze informatie weg te laten. Focus, dat helpt!

Positiviteit

Addupp krijgt energie van complexe uitdaging en draagt dit uit. Onze energie is aanstekelijk en zorgt voor lange termijn succes en draagvlak in het team.

Milo Schoonheijm

Ik hou van data, cijfers en complexiteit simpel maken.

Tijdens mijn gehele carrière is dat de rode draad. Strategische plannen analyseren en presenteren. Mensen overtuigen met de juiste visualisaties. Veranderingen doorvoeren. Dat drijft mij.

Na mijn eerste universitaire graad te hebben gehaald in Maastricht ben ik voor mijn Master Financiële Economie overgestapt naar de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daar heb ik ook mijn opleiding tot Registercontroller afgerond.

Een uitdaging ga ik niet uit de weg

Zowel tijdens mijn studie als in mijn zakelijke carrière heb ik uitdagingen omarmd. Uitdagingen maken me beter en laten me groeien als persoon. Ik (en mijn gezin) hebben dan ook genoten van de kansen die we hebben gehad tijdens onze periode in het buitenland. Of dit nou was in Finland, Uruguay of Singapore; al deze plekken verrijken je als persoon.

Werk en plezier gaat hand in hand

Mijn manier om te ontspannen is met mijn gezin of door het lopen van een hardloopwedstrijd. Vooral de halve marathon is een fijne afstand. Ook houd ik ervan om lekker te koken en met vrienden en mijn gezin uitgebreid te tafelen.

Milo’s CV in een notendop

2023

Oprichter Addupp (Nederland)

2014 – 2023

Interfood (Nederland, Uruguay & Singapore)

   

2007 – 2014

Philips (Nederland)

2006 – 2007

Erasmus Universiteit Rotterdam (Nederland)

2002 – 2006

Universiteit Maastricht (Nederland, Finland)

 

Free your data

Genoeg over mij. Let’s talk.
Ik wil weten wat wij voor JOU kunnen betekenen.

Via deze link kan je direct een kennismakingsgesprek van 30 minuten inplannen.