Management Rapportage

De juiste management informatie waarop je kan sturen

Management Rapportage

De juiste management informatie waarop je kan sturen

De juiste inzichten op het juiste moment

Wil je écht goede, waardevolle inzichten in jouw bedrijfsprestaties? Geen standaard rapportages uit boekhoudsystemen waar je geen chocolade van kan maken? Informatie toegepast op jouw onderneming? Op maat gemaakt voor jouw bedrijf?

Addupp zorgt hiervoor! Zodat jij de juiste inzichten krijgt in goede KPIs op tijdige basis. Zo groei je jouw organisatie.

Wat nodig is om de organisatie op te sturen

Inzichten in resultaat (verkoop, kosten, volumes, winst) maar ook inzichten in verplichtingen (zoals voorraad, debiteuren, crediteuren, financiëring) of informatie die verder vooruitkijkt (outlook/ forecast). Kortom; alles wat je nodig hebt om je organisatie op te sturen

Prestaties monitoren en constant verbeteren – op maat gemaakt

Addupp biedt een maandelijkse abonnementsvorm; management rapportage. Dit is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf te monitoren en te verbeteren. Onze op maat gemaakte dashboards visualiseren relevante gegevens en zorgen voor inzichten over de verschillende aspecten van jouw bedrijf, zoals financiën, verkoop, debiteuren, crediteuren, voorraad, marketing en operationele efficiëntie.

Deze inzichten worden mogelijk gemaakt door de KPIs die op de dashboards worden gepresenteerd. Deze KPIs bepalen we samen en updaten we frequent om ze up-to-date en relevant te houden.

Op basis van de meest recente informatie

Dat is de kern van ons product: op maat gemaakt en iedere keer geupdate op basis van de laatst beschikbare informatie. Maar jouw bedrijf, jouw markt en dus jouw data zijn continu in beweging. Dus zorgt Addupp voor actueel inzicht. Dan blijf je ontwikkelingen altijd een stap voor.

Samen bepalen we de juiste KPIs

Belangrijk is dat wij, Addupp en de onderneming, samen de juiste KPIs bepalen.

Een KPI is een meetbare waarde die laat zien hoe goed een bedrijf presteert op een bepaald gebied.

Bijvoorbeeld, een KPI voor verkoop zou het aantal verkopen kunnen zijn dat je elke maand behaalt. Of op het gebied van debiteurenbeheer de openstaande betalingen. Bij voorraad denk je al snel aan oude voorraad in volume en waarde. Door deze KPIs te monitoren kun je bepalen of je bedrijf op de juiste koers ligt en of er actie nodig is om de prestaties te verbeteren.

Addupp biedt oplossingen van maximaal één pagina

Hoe klinkt dit? Te complex? Onduidelijk?
Geen probleem. Addupp krijgt energie van complexe zaken simplificeren. Onze “Eén pagina oplossing” zorgt ervoor dat je geen ellenlange rapportages hoeft door te lezen. Eén pagina. En dan weet je wat te doen. Gegarandeerd.

Geïnteresseerd? Via deze link kan je direct een kennismakingsgesprek van 30 minuten inplannen.

Gave visualisaties waarmee je overtuigd

Met de oplossingen van Addupp verzamelen we jouw gegevens automatisch en zetten deze om naar puntgave visualisatie, waardoor je in één oogopslag kunt zien hoe je bedrijf presteert. Dit bespaart tijd en maakt het eenvoudig om de prestaties van je bedrijf te monitoren. Daarnaast kan je deze dashboards delen met je team, waardoor iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie en er betere beslissingen kunnen worden genomen. En, vanwege de abonnementsvorm weet je zeker dat je altijd over de meest relevante en juiste informatie en KPIs beschikt.

De onderneming verandert constant en dat wil je terugzien in de KPIs en dashboards. Jouw onderneming innoveert en de dashboards innoveren mee.

Samenwerking tussen Addupp en jou

Tijdens de samenwerking met Addupp is het belangrijk om te kijken naar de functies en mogelijkheden die worden geboden. We zoeken samen naar een oplossing die aan jouw specifieke behoeften voldoet en die de mogelijkheid biedt om gemakkelijk aan te passen dashboards te ontwikkelen. Daarnaast is het belangrijk dat de KPIs die worden gepresenteerd relevant zijn voor jouw bedrijf en dat je deze kunt aanpassen aan jouw specifieke doelen en doelstellingen. Dat doen we samen, als een team.

Management Rapportage abonnement: vanaf € 599 per maand

Let op; de definitieve prijs bepalen we in overleg en is afhankelijk van data, bron, harmonisatie, omvang, complexiteit

Jouw investering:

Positieve mindset

Een afgeronde Rapid Review Management Dashboard als startpunt

Toegang voor Addupp tot je data bronnen

Maandelijks overleg om aanpassingen te bespreken en ervoor te zorgen dat je Management Dashboards altijd up-to-date blijven

Jouw winst:

Haarscherpe Management Informatie

Kritieke visualisaties zodat jij, en je team, weten waar je op moet focussen

Op maat gemaakt (geen standaardpakket!) en toegepast op jouw organisatie en KPIs

Een betrokken team aangezien we dit samen ontwikkelen en een succes maken.

Mooie samenwerking waarbij ontwikkeling voorop staat